Rezanje zaštitne folije Pritisni stroj za sečenje ručice

Rezanje zaštitne folije Pritisni stroj za sečenje ručice
Detalji o proizvodu

Mašina za sečenje rukavica Model SYJ-2C / 22 SYJ-2C / 27 je idealan tip mašine za izradu zaštitnih sita. Za sečenje plastičnog materijala može se koristiti zaštitna maska za sečenje presa. Mašina za sečenje presa za zaštitu od presecanja glave proizvedena od strane shuoying preciznih mašina je proizvod hot sale.


UPOTREBA I FUNKCIJE

Pogodna je za sečenje svih vrsta jedno slojeva ili višeslojnih materijala od kože, plastike, kartona, materijala i drugih malih površina od ne-metalnih materijala. Idealna je oprema za rezanje čarapa, torbi i kofera, odjeće, automobila, artwarea, ambalaže, elektronike i drugih industrija.

1. Dva načina rezanja za izbor: (I) podešavanje bez pritiska (P), (Ⅱ) Nema potrebe za podešavanjem visine rezne ploče zahvaljujući dizajnu dizajna povratne sprejeve (T), visina rezne ploče nema utjecaja na sečenje Dubina i svaka točka sečenja može dobiti idealan rezultat rezanja.

2. Kolona je opremljena sa sistemom za podmazivanje statičkog pritiska sa dvostrukim uljem, koji omogućuje lakše i jednostavnije rukovanje radom.

3. Glavni dijelovi koji koriste delove visokih pouzdanih kvaliteta, sa manjim šumom, visokom efikasnošću i uštedom energije.

4. Rad sa obe ruke, osigurava visoku sigurnost operatera.

TEHNIČKI PARAMETRI

Max. Sila rezanja

22T / 2 2 0kN

27T / 270kN

Brzina sečenja

0,15m / s

Opseg podešavanja udara

0-70 mm

0-100mm

Raspon između radnih stolova

3 5-1 0 5mm

45-145mm

Veličina rukavica

36 0 × 430 mm

50 0 × 500 mm

Veličina donjeg stola

9 00 × 43 0mm

1000 × 500mm

Snaga motora

1.1kW

1.5kW

Dimenzije mašine

900 × 90 0 × 1350 mm

1000 × 100 0 × 1400 mm

Neto težina

680kg

980kg


Napomena: Za ostale mašine za sečenje, pogledajte sledeće serije:

1, Mašina za sečenje ručica

2, Precizna mašina za sečenje sa četiri kolone

3, Mašina za sečenje glave motora

4, Mašina za sečenje hidraulične glave

5, Multiform automatsko uvlačenje PLC mašina za sečenje

6, Mašina za vruće sečenje

Šuoing mašina se široko koristi u mnogim industrijama, uključujući:

Podni materijal, deo za unutrašnju dekoraciju, pena i guma, ambalaža, plastika i koža, odeća i tekstil, obuća i šešir, elektronika itd.


Među poznatim zaštitnim mašinama za sečenje štampe, proizvođači mašina za rezanje rukohvat, Shuoying Precision Machinery je konkurentna zaštitna zaštitna maska za sečenje presa za ruke, koja se bavi proizvodnjom zlata u Kini. Od nas možete dobiti CE sertifikovane proizvode.
Upit