Auto Feeding Clicker Press za veliku seriju materijala

Auto Feeding Clicker Press za veliku seriju materijala
Detalji o proizvodu

Upotreba i karakteristike
Pogodan je za direktno sečenje jednoplastenog ili višeslojnog sloja kože, gume, filca, tkanine, najlona, tekstila, tepiha, sredstava za čišćenje i drugih materijala pomoću rezne ploče na površini transportnog traka za automatsko ishranu i velike količine, serijska proizvodnja i kontinuirano sečenje.
1. Programska kontrola PLC ekrana osetljivog na dodir, ima dva načina rada za podešavanje mamca (automatsko i ručno) za izbor za sečenje.
2. Specijalni PU kružni transporter sa zadnjim gumenim rolkom i neprekidnim reznim uređajem, može poboljšati efikasnost sečenja.
3. Ručno podešavanje caging uređaja sa četiri kolone, koje mogu efikasno kontrolisati dubinu rezanja.
4. Dvostruki uljni cilindri, precizna četvoolonska linija automatske balansiranja, koja može garantovati jedinstvenu dubinu rezanja svakog položaja rezanja.
5. Kada se gornja ploča za sečenje spušta i dodirne sečivo za sečenje, može automatski usporiti sečenje kako bi materijal za rezanje učinio greškom veličine između gornjeg i donjeg sloja.
6. Opremljen centralnim sistemom za podmazivanje sistema za mazanje, kako bi se osigurala radna preciznost i produžio vijek trajanja mašine.
7. Prilikom sečenja, upotrebom sigurnosne rešetke obezbedite visoku sigurnost operatera.

Tehnički parametri

Maksimalna sila rezanja

1000kN

Opseg podešavanja putovanja

0- 130mm

Raspon između radnih stolova

60- 190mm

Veličina gornje presovane ploče

1600 * 980mm

Veličina donje radne površine

1600 * 1000mm

Snaga motora

11kW

Frekvencija, naponska faza

jednofazni ili trofazni 220 / 380V

Neto težina

5800kgs

Bruto težina

5850kgs

Dimenzija

3850 * 2400 * 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Među poznatim auto-hranilicama za klikere za velike proizvođače šaržnih materijala, Shuoying Precision Machinery je kompetitivna presa za automatsku hranu za veliki zlatni dobavljač materijala u Kini. Od nas možete dobiti CE sertifikovane proizvode.
Upit