Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje
Automatska mašina za rezanje blister paketa

Automatska mašina za rezanje blister paketa

Opis

Automatska mašina za rezanje blister paketa uglavnom se koristi za rezanje blistera, umjetne kože, plastike, gume, najlona, kartona, laminiranih materijala, pjene i različitih sintetičkih materijala.

Sadržaj_1

Sadržaj_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Automatska mašina za rezanje blister paketa

Upotreba i karakteristike
1.Automatska mašina za rezanje blister paketa uglavnom se koristi za rezanje blistera, umjetne kože, plastike, gume, najlona, kartona, laminiranih materijala, pjene i raznih sintetskih materijala.
2. PLC sistem upravljanja jamči jednostavan rad i masovnu proizvodnju.
3. Ušteda rada: Automatska mašina za rezanje za PP Blister ambalažu potrebna su samo dva radnika da je koriste.
4. Mali motor, mala pumpa ulja, električna i ušteda ulja. Mašina je opremljena sistemom za podmazivanje kako bi se smanjilo trošenje i produžio radni vijek.
5. 24V specijalni upravljački sistem male snage.
6. Donjom granicom hoda kontrolira se vremenski ograničeni krug s velikom preciznošću, tako da može napraviti visokokvalitetne proizvode.
7. Proizvodi različitih visina mogu se istovremeno proizvoditi.
8. Proizvodi posebnih specifikacija dostupni su na zahtjev.


Prednosti mašina
1.Dvostruka vaga šipke i hidraulički pogon. Svi pokretni dijelovi imaju automatski sustav podmazivanja, produžujući radni vijek stroja i povećavajući preciznost rezanja.
2. Gornja ploča za prešanje brzo se spušta i kad se nalazi blizu kalupa za rezanje, automatski će se usporiti. Dakle, gornja i donja strana materijala teško da će imati razliku u veličini.
3. Posebno dizajnirana konstrukcija stroja izbjegava istjecanje ulja.
4. Tehnika za pohranu energije zamašnjaka pomaže ostvarenju rezanja pod visokim pritiskom, štedeći energiju. Temperatura ulja neće porasti.
5. Mehanizam za podešavanje poteza može lako i precizno postaviti visinu košenja u skladu s različitim kalupovima za rezanje.
6. Glavni brtveni elementi izrađeni su u Njemačkoj. Ključni hidraulični dijelovi i električni uređaji se uvoze i imaju dug radni vijek.
7. Nakon prekida visoke frekvencije, okružujuća površina šipke cilindra će biti tvrdo kromirana, što produžava radni vijek mašine.
8. Hidraulički sistem prihvaća automatski cilindar za povećanje brzine dodavanja ulja. Pri radu se brzo spušta i hidraulička pumpa je u stanju istovara. Proizvodi manje topline i može dugotrajno raditi.


Slike mašina

9.jpg

10.jpg

Hot Tags: proizvođači strojeva za automatsko rezanje blister paketa, dobavljač Kina, dobavljač zlatne boje, certificiran CE

Moglo bi vam se i svidjeti