Presecanje rezanja pločastih traka transportnih traka

Presecanje rezanja pločastih traka transportnih traka
Detalji o proizvodu

Mašina se široko koristi za sečenje različitih nemetalnih materijala formiranjem sekača kao što su: Koža, plastika, plastična ambalaža, tkanine, pjene, tepisi, podovi i sl. Naša fabrika je sertifikovana od strane CE, ISO i SGS.
1. Mehanizam dvostrukog uljnog cilindra, precizno vođenje sa četiri kolone i automatsko balansiranje dvostruke spojne šipke može učiniti da dođe do sile visoke reznosti i garantuje istu dubinu sečenja svake pozicije.
2. Koristite PLC računarski ekran osetljiv na dodir da biste kontrolisali procedure, sistem za prenos servo motornih drajvera, osigurati precizno opsluživanje i stabilnu brzinu vožnje.
3. Hranjenje i pražnjenje za rezanje materijala sve u transportnoj traci i ostvariti transportni trak u direktnom postupku rezanja materijala.
4. Mehanizam za specijalne postavke omogućava podešavanje putovanja jednostavnim i preciznim u kombinaciji s rezačem i dubinom rezanja.
5. Kada se ploča za sečenje spušta na sečenje, može automatski da seče materijal i polako. Sigurno je da ne postoji greška u veličini između najvišeg sloja i najniže slojeva materijala.
6. Automatski mazni sistem centralnog ulja garantuje vek trajanja i preciznost mašine.
7. Specijalna specifikacija može biti nalog, zadovoljavajući potrebe različitih kupaca.

Maksimalna sila rezanja

1000kN

Opseg podešavanja putovanja

0- 130mm

Raspon između radnih stolova

60- 190mm

Veličina gornje presovane ploče

1600 × 980 mm

Veličina donje radne površine

1600 × 1000mm

Snaga motora

11kW

Frekvencija, naponska faza

jednofazni ili trofazni 220 / 380V

Neto težina

5800kgs

Bruto težina

5850kgs

Dimenzija

3850 × 2400 × 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Među poznatim transportnim trakama za automatsko uvlačenje pločastih traka, proizvođači, Shuoying Precision Machinery je konkurentna mašina za sečenje auto-dovodnih traka transportnih traka Press zlatnog dobavljača u Kini. Od nas možete dobiti CE sertifikovane proizvode.
Upit