Potpuno automatsko mašinsko sečenje

Potpuno automatsko mašinsko sečenje
Detalji o proizvodu

UPOTREBA I KARAKTER:
Mašina se široko koristi za sečenje različitih nemetalnih materijala u industriji kože, plastike, plastične ambalaže, tkanine, pjene, tepiha, podova i slično formiranjem sekača.
1. Mehanizam dvostrukog uljnog cilindra, precizno vođenje sa četiri kolone i automatsko balansiranje dvostruke spojne šipke može učiniti da dođe do sile visoke reznosti i garantuje istu dubinu sečenja svake pozicije.
2. Koristite PLC računarski ekran osetljiv na dodir da biste kontrolisali procedure, sistem za prenos servo motornih drajvera, osigurati precizno opsluživanje i stabilnu brzinu vožnje.
3. Birajte materijalno hranjenje i pražnjenje svih u transportnoj traci i ostvarite transportni trak u direktnom postupku sječenja.
4. Mehanizam za specijalne postavke omogućava podešavanje putovanja jednostavnim i preciznim u kombinaciji s rezačem i dubinom rezanja.
5. Kada se ploča za sečenje pritisne nadole da bi kontaktirala sekač, izvršila je automatsko i sporo rezanje kako ne bi došlo do greške u veličini između najvišeg sloja i najnižeg sloja materijala za rezanje.
6. Automatski mazni sistem centralnog ulja garantuje vek trajanja i preciznost mašine.
7. Specijalna specifikacija može biti nalog, zadovoljavajući potrebe različitih kupaca

Mašinska emisija
Mi smo drugačiji od drugih: Strojevi dobrog kvaliteta su od kvalitetnih delova.

Najbolja usluga:
1.Imamo profesionalni tim da pravimo različite vrste mašina za formiranje valjaka za naše kupce, od projektovanja, obrade, montaže, debagovanja, isporuke.
2.Možete poslati svoje ljude u našu fabriku. Mi ćemo ih naučiti kako upravljati mašinom bez troškova obuke.
3.Aktuelno ima još jedan jeftin i jednostavan način izbora. Svaka mašina napušta našu fabriku jednim priručnikom za upotrebu. Yaou prvo može pročitati kroz manaul i upoznati se sa mašinom. Zatim možemo da dobijemo video poziv i naučimo vas on-line kako upravljati mašinom.
4.Pored prethodnog kursa obuke, mi takođe pružamo 1 godinu garancije za sve lako prekinuti dio mašine za besplatnu i celokupnu tehničku podršku.

5.jpg

Ako se bilo kakvih problema desilo sa mašinom, pružićemo rešenje odjednom.
Nadam se da ćemo ubrzo budućnost uspostaviti dobitne poslovne odnose!


Među poznatim automatskim proizvođačima mašina za rezanje sječiva, Shuoying Precision Machinery je konkurentna automatska mašina za sečenje materijala za podove zlatnog dobavljača u Kini. Od nas možete dobiti CE sertifikovane proizvode.
Upit