Plutovina joga podloga za rezanje

Plutovina joga podloga za rezanje
Chat Sada
Detalji o proizvodu

UPOTREBA I KARAKTERI:
1. Mašina je široko primenjiva za sečenje nemetalnih materijala u različitim industrijama od strane rezač. Na primer, koža, guma, plastika, plastična ambalaža, tekstilna i hemijska vlakna itd.
2. Usvojiti dvostruki uljni cilindar, precizan mehanizam za povezivanje šipke dvostrukog čepa, koji može garantovati da je dubina rezanja na svakom položaju rezanja iste.
3. Sa posebnim mehanizmom za podešavanje i opremljenim reznim alatom i podešavanjem dubine sečenja, podešavanje putovanja je jednostavno i tačno.
4. Pritisna ploča za sečenje vrši sporo sečenje kada kontaktira rezač, što može učiniti da ne postoji greška u veličini između gornjeg sloja i donjeg sloja rezanih materijala.
5. Centralni automatski sistem za podmazivanje ulja garantuje preciznost mašine i produžava vijek trajanja mašine.
6. Rad je štedljiv i jednostavan, sa malim kvara, snažnom reznom snagom i velikom brzinom rezanja.
7. Rad sa dve ruke donosi visoku sigurnost.

 

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA


Maksimalna sila rezanja

200Tons

Opseg podešavanja udara

0-160mm

Raspon između radnih stolova

50-210mm

Veličina gornje presovane ploče

1600 * 1100mm

Veličina donje radne površine

1600 * 1120mm

Glavna snaga motora

11kW

Električni napon napajanja

kao opciono

Tip pogona

hidraulični

hidraulično ulje

46 # ili 68 #

Boja mašine

po potrebi

4.jpg

2.jpg

NAŠA KOMPANIJA

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd. Specijalizuje se za izradu hidraulične mašine za sečenje, mašina za rezanje, mašine za hladno presovanje, mašine za rezanje na visokim brzinama, mašina za pile sa više oštrica, mašina za utiskivanje i takvu drugu preciznu mašinu i opću mašinu. Naša kompanija pokriva površinu od 14000m2, kao veliko preduzeće u ovoj industriji, imamo moćnu tehničku snagu, kompletnu proizvodnu opremu, lijepo okruženje i pogodno uslove prijevoza. Naša kompanija se nalazi u Yancheng City Dagang Industrijskoj zoni provincije Jiangsu i ovaj grad naziva se kao "China Shoe Machinery City", koji pripada Nacionalnoj Spark Technology koncentracionoj oblasti.

Dobrodošli u našu kompaniju!


Među poznatim proizvođačima mašina za sečenje plutajućih joga, Shuoying Precision Machinery je konkurentna plutačna mašina za rezanje pločastih joga za jogu, zlatnog dobavljača u Kini. Od nas možete dobiti CE sertifikovane proizvode.
Upit