Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje
Cork mašina za rezanje joga podmetača

Cork mašina za rezanje joga podmetača

Opis

Mašina za rezanje plutajuće joge Cork široko je primenljiva za rezanje nemetalnih materijala u različitim industrijama glodalom. Na primjer koža, guma, plastika, plastična ambalaža, tekstilna i kemijska vlakna itd.

Sadržaj_1

Sadržaj_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

UPOTREBA I KARAKTERI:
1. Mašina za rezanje Cork joga podmetača za široku upotrebu široko je primenljiva za rezanje nemetalnih materijala u različitim industrijama glodalom. Na primjer koža, guma, plastika, plastična ambalaža, tekstilna i kemijska vlakna itd.
2. Usvojite dvostruki cilindar za ulje, precizni mehanizam za spajanje šipki s dvostrukim ručicama, što može garantirati da je dubina rezanja u svakom položaju sječenja ista.
3. Sa posebnim mehanizmom za podešavanje i opremljenim sekačem i podešavanjem dubine rezanja, podešavanje putovanja je jednostavno i precizno.
4. Prešana ploča za rezanje vrši sporo rezanje kada dođe u kontakt s glodalom, što može učiniti da ne postoji greška u veličini između najgornjeg sloja i donjeg sloja rezanih materijala.
5. Centralni automatski sustav podmazivanja za opskrbu uljem garantira preciznost stroja i produžuje radni vijek mašine.
6. Rad je štedljiv na radu i jednostavan, sa malim kvarom u radu, jakom reznom moći i velikom brzinom rezanja.
7. Rad s dvije ruke čini visoku sigurnost.


TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Maksimalna sila rezanja

200 tona

Raspon podešavanja hoda

0-160mm

Raspon između radnih stolova

50-210mm

Veličina gornje ploče za prešanje

1600 * 1100mm

Veličina donjeg radnog stola

1600 * 1120mm

Glavna snaga motora

11kW

Napon napajanja električnom energijom

kao opcionalno

Vrsta pogona

hidraulični

hidraulično ulje

46 # ili 68 #

Boja mašine

po potrebi

4.jpg

2.jpg

NAŠA KOMPANIJA

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd. Naša kompanija pokriva površinu od 14000m2, kao veliko preduzeće u ovoj industriji posedujemo moćnu tehničku snagu, kompletnu proizvodnu opremu, lepo okruženje i povoljno prevozno stanje. Naša tvrtka je smještena u industrijskoj zoni Yancheng City Dagang provincije provincije Jiangsu, a ovaj grad se naziva "China China Shoe Machinery City", koji pripada nacionalnom području koncentracije tehnologije iskre.

Dobrodošli u našu kompaniju!


Hot Tags: proizvođači mašina za rezanje plutastih joga ploča, dobavljač Kina, dobavljač zlatne boje, CE sertifikovan

Moglo bi vam se i svidjeti