Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje

Kupovine obuće Machinery: Zapamti Five Points

Apr 14, 2017

Postoje brojni cipele za prodaju, kako kupiti ove poželjne proizvode nije lak zadatak. Ponekad prodajnog osoblja i kupaca licem u lice komunikacija će neminovno proizvesti vrlo sumnjivo iluzije, narednih 5 poena u nabavci nadam se tvornica pomoć cipela odabrati pravi mašine cipela.
1.Brand: Svaki trgovac će se fokusirati na njihov vlastiti brand! Brand je simbol vlasnika poslovnih i timski duh. Brend iza niza kvalitete, objekata, services.Such kao brend "Shuoying" za cipele die rezanje machine.Many poznati cipele brand vole koristiti shuoying cipele die strojni za vlastitu proizvodnju.
2.Functions: od pojave nastupa, Većina računala cipela Manufacturing Enterprise izgled proizvoda su slični, ali postoji razlika između stvarne funkcije, što zahtijeva bliže ispitivanje. Često dovode do različitih funkcija vašeg proizvoda se ne može obraditi, ili može obraditi samo jedan proizvod, svestranost nije jaka, a neki će utjecati na kvalitetu proizvoda, kao i skloni trošiti, tako shuoying predlažem da da je najbolji način da se u svoj uzorke da probaš.
Opcija 3.Quality: Ova situacija je relativno specijalizirani za kupce, uglavnom obrađivanih u procesu interne kontrole kvalitete i okupljanja proizvođača može osigurati normalan (osim potrošnih dijelova), kupio dijelovi mogu biti različiti, ako proizvođači nisu iste kvalitete za pribora, ona je sklona problema s kvalitetom. Konfiguraciju dodatne opreme u rasponu od nivoa kvaliteta je glavni razlog za direktna posljedica problema kvalitete. Kratko vrijeme ne mogu naći nikakav problem, ali dugo vremena mali problem nastaje. Dakle, u kupovinu cipela mašina istovremeno želju da u dubini pogled iznutra unutar konfiguracije kupljenih dijelova. Najbolji način da obrate pažnju na sistematski, generalni kućište mašine delovi su brend, porijeklo i druge očigledne znakove, tako da se mora obratiti pažnju prilikom kupovine pravo cipele mehanizaciju.
4.Price: cijena je sveobuhvatna svih gore navedenih faktora, u pravilu, proizvođači se obračunavaju troškovi. A profit dok bi u obzir interese kupaca, neke od novih proizvoda izaći visoka cijena je understandable.The kupac može obratiti pažnju na cijenu, ali najvažnije da je kvaliteta, funkcija i usluga.
5.Razno: Ostalo je neke detalje, kao što su Snaga i performanse, izgled, itd, i njihova stvarna situacija zahtijeva neke posebne zahtjeve. Zatim potražite na usluzi situacija nakon prodaje, osnovni će moći da kupe puste proizvode