Šta ti treba Kada Instalirajte Machine Die Cutting

Šta vam je potrebno kada instalirate umrijeti stroj za rezanje?

1.Prva, mora voditi računa da pročitate priručnik uputstvo prije instalirati i pomoću kalupa za rezanje machine.Note: Prije bilo kakve operacije rada ili održavanja, mašina mora biti isključen iz glavnog električne linije.

2.TRANSPORT I HANDLING.:the mašina se isporučuje na paleti i prekriven plastičnim filmom, ili u otvorenoj ili zatvorenoj drvenoj kutiji ili sanduka. Plastični film će zaštititi samo mašinu od vlage i prašine prilikom transporta; ne može zaštiti aparat protiv lupanje prilikom rukovanja. Novinarima je pričvršćen za palete ili u bazu sanduk u tri boda.

3.Machine Provjere: Da bi se provjeriti na oštećenja stroja možda pretrpio tokom transporta, kontrolirati stanje komandi pritisnite (barem izvana) i provjerite za bilo curenja ulja.

Prije nego što uređaj priključite na magistralni vod, provjerite da li je napon je isti kao i kod mašina odštampan na pločici pričvršćenoj na električnu kutiju. Ako je napon ili frekvencija je drugačiji od glavne linije, pitajte savjet od proizvođača ili agent za prodaju.

4.Take računa da provjerite da li je unutrašnjost materijala koje treba rezati ne sadrži metal meshing ili slično, koji ne samo da će oštetiti umire, ali i dovesti do nasilne trn letenja.