Mašina za sečenje automatskog punjenja je takva kompleksna oprema

Sa poboljšanjem tehnologije štampanja, Auto-feeding Die Cutting Machine u našim životima igra sve značajnije uloge, Auto-feeding Die Cutting Machine je glavna sila završne opreme, s tim da štamparska industrija nastavlja da raste i razvija, Rezanje Potražnja za operacijama takođe se povećava, tako da treba obratiti pažnju na rad opreme, blagovremeno otkrivanje problema i rešavanje problema. Onda je mašina za automatsko punjenje mašina za rezanje u radu u čemu je problem potrebno obratiti pažnju na to?

Tokom rada opreme, potrebno je blagovremeno provjeriti rotaciju dijelova, ukoliko je nenormalno, odmah treba isključiti da proverite i prilagodite eliminaciju abnormalnog zvuka, a zatim i proizvodnju.

Papir je uglavnom problem, na Auto-feeding Die Cutting Machine pre nego što proverite da li papir ispunjava zahteve procesa, bilo da je greška u dozvoljenom opsegu.

Operatori moraju biti profesionalci, neoperativno osoblje ne sme koristiti opremu, kako bi izbjeglo nesreće.

Mašina za automatsko punjenje automatskog rezanja takva složena oprema, koja mora imati puno pričvršćivača, kao što su čelični vijci, ne zategnite reči, prouzrokuje srušenje ivice ili kartona i tako dalje; Nožni kalup za kalupe, ako nije čvrsta će izazvati proces pada.

Često se traže očitne oznake željezne ploče da bi se proverila lokacija, ako bi strane tela trebalo brzo ukloniti.

Potrebno je redovno instalirati ulje za mazanje za rad opreme, redovno proveravajte da li su slobodni vijci, osigurač osjetljiv.

Od 2002. godine, Kina je postala najveći potrošač mašinskih alata širom svijeta. Kineska struktura industrije alatnih mašina sa razvojem industrije automatike nastavlja da se prilagođava, napredak u tehnološkoj tehnici ubrzava realizaciju održivog razvoja novog puta ka industrijalizaciji. Sa preciznošću i efikasnošću proizvodnje alatnih mašina, u 2013. godini izgledi tržišta CNC alatnih mašina u Kini su takođe nove promene. Trenutno, većina mašinskih alata koji se koriste u našoj zemlji su obični alatni alati. Broj običnih alatnih mašina je veliki i sigurnosni problemi su naglašeni. Dakle, sigurnosna pitanja postaju glavna prepreka za njegov razvoj. Povećati bezbednosne performanse, poboljšati prirodu sigurnosti mašina, riješiti problem niske NP, česte povrede osoblja, nizak nivo sigurnosti, efikasnost proizvodnje nije veliki problem. Nakon završetka CNC alatnih mašina, može značajno poboljšati efikasnost obrade i automatizaciju, inteligentni stepen. Smanjite mogućnost kontakta sa opasnim delovima; Operativni sistem i operativni interfejs sve više i više ergonomskih zahteva, mogu efikasno smanjiti brzinu operatera, smanjiti nesreću uzrokovanu nesrećom.