Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje

Savjeti za održavanje automatskih navoja za rezanje mašina za rezanje

Jul 03, 2017

Pre-precizno podešavanje automatsko punjenje automatskog rezanja mašina za rezanje je da se obezbedi da preciznost preciznosti preciznosti pre pozicioniranja parametara ključa, prilagođava tačnost regulacije uključene u mnoge faktore, neki operateri često koriste samo Pred-inspekcijski sistem, Ova metoda nije nenaučna. Iako sistem za prethodnu provjeru može izbjeći papir nije na mjestu, papir za zatezanje redova zuba izazvan nepouzdanim kopčanjem papira i drugim problemima, ali ako želite stvarno prilagoditi tačnost sistema kroz sistem, promjer sonde mora biti podešen Od oko 1mm do 0.1mm Od preciznosti alarma, činjenica da se to ne može postići. Prema tome, treba uzeti u obzir valjak pritiska, vreme za papir, regulaciju bočnih strana i druge faktore, tačnost regulacije da se podesi na najbolje stanje.

Veoma je važno da neki operater isključi ovu detekcionu funkciju za automatsko punjenje automatske mašine za rezanje, koja je izuzetno opasna. Ako pritisak - detekcija normalnog i van rada detekcije papira, onda kada se situacija sa papirnom štampom odreduje, nekoliko slojeva papira će se odmah nadvišiti, izazvati automobilsku nesreću, oštetiti opremu, a nesreća je veoma teška Da se bavim.

Redovna zamena maziva, fabrički dokumenti za automatsko ishranu automatskih navoja za brendove su veoma striktni strogi ciklus podmazivanja, različiti dijelovi opreme su potrebni brendovi za maziva, model, a posebno zamena ciklusa mazivnog ulja detaljnije su potraživanja. Generalno, osnovni poslovni subjekti u skladu su sa zahtevima brenda, model za kupovinu maziva, ali nehotice na redovnoj zamjeni maziva. Mnoge opreme za podmazivanje opreme za zamjenu ciklusa ulja dolaze, vidjeti da je ulje u rezervoaru još uvijek vrlo jasno, u troškovima uzimanja u obzir troškova, napustiti zamjenu novog maziva, neka oprema nastavi sa radom.