Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje

Brzina rezanja stroj za rezanje

Oct 15, 2017

Sa modernim strojevima obrada razvoja industrije, za kontinuirano poboljšanje kvalitete i točnosti rezanje, za poboljšanje učinkovitosti proizvodnje, smanjenje troškova proizvodnje, također visoko inteligentni i automatsko rezanje funkcija uvjet je povećava. Razvoj CNC stroj za rezanje moraju zadovoljiti zahtjeve moderne mehaničke obrade. Rezač je podijeljena na plamen rezač, stroj za rezanje plazmom, laserski stroj za rezanje, rezanje vodom, itd. Stroj za rezanje laserom je Najefikasniji, precizno rezanje i rezanje debljine je općenito mala. Brzine rezanja za rezanje plazmom je također vrlo brzo, a rezanje površini ima određeni Nagib. Stroja za rezanje plamenom je usmjeren na teške ugljični čelik materijal. Stroj za rezanje laserom je Najefikasniji, precizno rezanje i rezanje debljine je općenito mala.

Raspon aplikacija

Stroj za rezanje koristi s metala i nemetala industrija, općenito, usporedbe industrija nemetalnih bodova pedantan, poput rezanog kamena, stroj za rezanje kamena, vode stroj za rezanje, vidio rezač, rezati tkaninu i plastike, kemijska vlakna proizvode s laserom stroj za rezanje, nož stroj za rezanje, rezanje metalnih materijala ima stroja za rezanje plamenom, stroj za rezanje plazmom, stroja za rezanje plamenom, CNC stroj za rezanje unutra i ručno dvije vrste veliki, kategorija priručnik, mali sportski auto, polu-automatski, čista priručnik sa CNC, portalna CNC stroj za rezanje, privjesci tipa CNC stroj za rezanje, radna površina CNC stroj za rezanje, interfingering linije nc rezač, i tako dalje!

trošak

Najskuplji lasersko rezanje stroj, i također je svojevrsni visokotehnološkoj preciznost i najefikasnije rezanje opreme, vode nož stroj za rezanje, stroja za rezanje plamenom opet troškovi su relativno niske, plazma rezanje stroj koristi najniže cijene (po komadu)

U gornje Šuplje staklo proizvodna linija ili poboljšati proizvodnju razne, mi ćemo izabrati automatsko poseban staklorezac, ali u nabavku sljedeće točke:

I. preciznosti rezanja

Općenito moraju biti ispod 0,5 mm za izgradnju industrije klase; Međutim, uvjet za automobilsku reflektor je ispod 0. Olmm. Strojevi Proizvođači pružati preciznost je općenito u plus ili minus 0. 2 mm, ali ne vidim uvođenje proizvoda priručnici, svjetlo bi trebao imati kompletan prilikom prihvaćanja test rezanje preciznost programa za mjerenje stvarne rezanje preciznost proizvoda, obično imamo desetak testirati uzorak površina. Testiranjem, možemo potpuno shvatiti ravnost platforme za rezanje i kontrolu sinkronizacije sustava kontrole.

2. brzina rezanja

Na pretpostavci susret preciznost rezanja, možemo o brzina zbog kratko rezanje platformi, uz njegove oči najvećom brzinom, nije teško utvrditi da li možemo koristiti pogon servo stroj za rezanje softver simulaciji funkcije Provjerite Da li brzinu motora kako bi se postigla najviša. Nemojte rezati brzine rezanja, povećati dodatak i smanjite brzinu. Osi mogu testirati istovremeno.

3. Automatsko slaganje sloga Optimizacija funkcije

Tamo na kraju stroj za rezanje, uzeti u obzir trošak obrade i obim posebnost umjetničko djelo, općenito nije visoko obrazovanih ljudi na suho, što zahtijeva rezanje za rad stroja je jednostavan i lako razumljiv, nije previše složeno, Inače će biti pristupačne veliki strojevi mogli priuštiti neugodna situacija. To je najbolje imati funkciju izbjegavanja defekt, jer domaći zid staklo ponekad ima neispravne proizvode. Graf biblioteka posebna vrsta rezanja treba biti više fleksibilni, treba napraviti Graf CAD da bi mogli sudjelovati u izgledu.

4. održavanje je zgodan

Ja / 0 i mehaničkih senzora na signal nije opremljen previše, nepotrebno prekidač i lampa manje koliko god je to moguće, jer jednom na ili mehaničkog uređaja nije ispravan će utjecati na stroj za rezanje, korištenje komponenta vjerojatnost neuspjeha je niska , manje žica je također manje, olakšali pronalaženje kvara i zamjena dijelova, najbolje možete ispraviti pogreške na ekranu sve je sam / 0 signalizira stanje. Troškovi održavanja su važan faktor koji treba uzeti u obzir prilikom kupovine stroj.

5. ušteda energije

Na isti način da rezanje velićine može biti završen, rezanje prilike Potrošnja energije može donijeti mnoge prednosti enterprise. Jedan je zaštita okoliša i ušteda energije. Drugi je za spremanje dnevne troškove tvrtke.