Mašina za sečenje Die-cutting Kada je rešenje za razbijanje linije!

Neki klijenti su pitali Xiao Bian da je otkazao mašinu za rezanje, ali nije znao gde se nalazi problem, a kasnije s malom serijom proizvođača opisao je malu kvaru mašine za rezanje, Xiaobian je čuo ove slučajeve da zna kalup Cutting machine umrijeti kad je linija raspršivanja , šta je mašina za rezanje umrla kada je raskrinkala? Uobičajeno o proizvodu u mašini za sečenje sa ravnim pritiskom, rezanje ili završno preklapanje, urezivanje na papirnu pukotinu. Ovaj neuspeh se često javlja u telu mašine za sečenje; kako se baviti ovim situacijama? Mašina za probijanje šipke Xiaobian vam reći;

Prvo, debljina papira (ploča) je prevelika, kratka linija napada, ovaj put bi trebalo da bude prihvatljiv izbor visine žice za rezanje ploča.

Drugo, čelična ploča nakon papira nakon eksplozivne linije, ovog puta treba da bude tanak papir.

Treće, pritisak mašine za rezanje je prevelik kada eksplozivna linija, ovaj put treba da smanji pritisak, tako da se otpadna strana samo razlikuje.

Četvrti, kalup za urezivanje ili kraj papira su pregušeni, uski uzorak, eksplozivna linija. Trebalo bi koristiti odgovarajuću debljinu ugaonog dijela, širinu uvlačenja umeriti.

5, papira oštar, niski sadržaj vode, posebno preko poliranog papira visoke temperature, seče se kada eksplozivna linija. U ovom trenutku, u matrici pre prve vlažnosti papira, može se koristiti za vodu papira u lošu vodu, dodati svoj sadržaj vode, tako da je nivo blago fleksibilne, a zatim i mašina za sečenje. Nakon sečenja, ako je kutija kad je linija raspršivanja, na boku na vodi, smanjiti situaciju pucanja.

Šest, odštampati izgled velike površine plave ili crne i druge tamne boje, izrezati po eksplozivnoj boji, razbiti liniju. Kada štampate, dodajte mastilo ili dodajte mastilo u tamnim mastilom da biste poboljšali prianjanje mastila na papiru, smanjite boju eksplozije, izgled pukotine.

Sedam, odrežite akumulaciju papirnog praha u slotu u eksplozivnoj liniji. Operatori bi trebali brzo iskorijeniti čist papir, materiju i tako dalje.