Mašina za rezanje za široku primenu

Mašina za sečenje sa velikim doprinosom ljudskog napretka, uz brz razvoj naučne i tehnološke tehnologije, u mnogim post-Indijskim varijantama opreme, Kineska tehnologija za proizvodnju krtačkih mašina i industrijalizacija dostigli su visok nivo, glavni znakovi u sledećem aspektu :

Prvo, uvoz pada se smanjuje, i dalje se povećava izvoz. Prema carinskoj statistici: uvoz kalupa za kalupe u 2002. godini 461, 25.219 miliona dolara; Uvozi 455 jedinica u 2004, 26.028 miliona dolara; 2004 1 do tri četvrtine uvoza 213 jedinica, 17.151 miliona dolara; Očekuje se da će se trendovi uvoziti tokom cijele godine. Izvoz u 2007. godini 765 jedinica, 1086,1 miliona američkih dolara; Izvoz u 2003 1066 jedinica, 13.893 miliona dolara; 2004 Izvoz od 1 do 3 kvartala 958 jedinica, 15.591 miliona dolara, očekuje se izvoz tokom cijele godine prošle godine.

Drugo, sorte Mašine za rezanje za rezanje kako bi se zadovoljile osnovne potrebe domaće industrije štampe i ambalaže. Kina je u mogućnosti da proizvede, uključujući i automatsku izravnanje mašine za rezanje, uključujući zaštitnu marku Die Cutting Machine, naljepnicu zaštitnu marku Die Cutting Machine, mašina za rezanje kružnog pritiska, mašina za rezanje kružnog pritiska, mašina za sečenje sa ravnim rezanjem i drugim proizvodima Za proizvodnju jedinice za ubrizgavanje linija za povezivanje, kao što su: fleksografske štamparske štampe, gravure štamparske prese, naljepnice za štampu, mašine za valovite štamparije i druga oprema za rezanje.

Mašina za sečenje se široko koristi, radni princip nije komplikovan, tehnologija za sečenje je uglavnom upotreba noža za rezanje, čelični nož, metalni kalup, čelična žica, kroz otisak za određeni pritisak, u određeni oblik . Ako je čitava štampana materija pritisnuta u jedan grafički proizvod nazvan umivaonik; Ako upotreba čelične žice u štampanom materijalu na tragovima tragova odlazećeg ili upogljivog znaka nazvanog urezivanje; Ako se koristi yin i jang dva šablona, zagrejana do određene temperature, odštampana na površini štampanog materijala sa trodimenzionalnim efektom šara ili fonta koji se zove bronzanje; Ako osnovni materijal na drugoj supstanci naziva pastu; Isključujući ostatak prvobitnog dela proizvoda Za otpad.

Pravac razvoja mašine za rezanje

1. Tradicionalne naljepnice za zaštitu žigova štamparskih proizvodnih preduzeća. Proizvodnja u teška vremena, proizvodnja i prodaja smanjuju se iz godine u godinu. Razlog je u tome što se proizvodnjom visokotehnoloških proizvoda, jedne od visoko efikasnih štampe za štampanje žigova za zaštitu robnih marki i fleksografskih štampara, povećava štampanjem, pa čak i efikasnost proizvodnje kružnog presovanja za štampu je znatno veća od intermitentnog štampanja, Die - iza proizvodne opreme.

2. Sečenje krugova u kružnom pritisku će biti najveća serija štampanih proizvoda za pakovanje, najbolji način za umiranje. Korišćen je za proizvodne linije za fleksografsku štampu, štampače za štampu, štampu za valovitu štampu, mašina za rezanje na dijamantima, rotacione naljepnice za štampanje žigova, štamparske gravure za štampu, kao što su povezivanje opreme za štampanje i pakovanje. Sa razvojem tehnologije štampe, a naročito obradnog nivoa kružnog bubnja za sečenje brušenja, opseg primjene kružnog sječe će biti opsežniji, a efikasnost proizvodnje u sečenju će se dodatno poboljšati.

3. Sa brzim razvojem štamparske i ambalažne industrije, skala preduzeća se širi. Tržište aplikacija za automatsko gnječenje će se nastaviti širiti. Za razliku od toga, poluautomatsko tržište prodaje mašina za sečenje pločastih mašina će se dodatno smanjiti, pored niske produktivnosti, intenziteta radne snage i drugih razloga, sigurnost je slaba, sklona nesrećama koje uključuju nedostatke razloga glavne ceste. Međutim, zbog obima kineske industrije štampanja i pakovanja, jaz između veličine ovog uređaja imaće određeno tržište, i dalje će imati ulogu.