Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje

Uvođenje tri vrste mašina za rezanje umivaonika

Jun 21, 2017

Danas, Xiaobian sa vama na tržištu, uobičajena mašina za rezanje ima tri kategorije: mašina za sečenje sa ravnim pritiskom, mašina za rezanje ploča i mašine za sečenje okruglog pritiska.

Koji svi znamo da su tri vrste mašina za rezanje koje je tržište obimnije? To je mašina za sečenje sa ravnim pritiskom Mašina za presovanje pljosnatog pritiska u odnosu na drugu mašinu za sečenje sa jednostavnom strukturom, jednostavno održavanje, jednostavno rukovanje, jednostavno zameniti ploču za urezivanje ploče, pogodna za različitu težinu ploče, kalup Preciznost sečenja i Niz prednosti, tako da ima širok spektar tržišta.

Međutim, njegovi nedostaci su takođe očigledni, na primjer, potreban je veliki pritisak na rad, što rezultira intenzitetom rada, slabom proizvodnom efikasnošću. To je širok spektar primena, pogodan za sklapanje kartonskih kutija, kutije za paste, valoviti kutije za rezanje urezivanja. \

Sledeća mala serija sa vama na ravnom kružnom pritisku Die Mašina za sečenje: ravna mašina za rezanje kose pretežno iz rane Heidelberg mašine za štampanje kružnog pritiska iz transformacije, njegove prednosti su očigledne: zbog svog rada je linija Kontakt, mašina u Mala reza je samo mali pritisak, pa je opterećenje mašine relativno stabilno.

Nedostatak je to što se, zahvaljujući činjenici da se Mašina za rezanje i valjak za presovanje lako pretvaraju i pomeraju, opseg primene je relativno uski. Općenito je pogodno za rezanje kartona težine manje od 400 g / m2, a posebno je pogodno za sečenje papira i galvaniziranje aluminijumske folije. U postupku sječenja papira treba obratiti pažnju na pravac papirnog vlakna, opće bi trebalo biti paralelno sa valjkom u aksijalnom smeru, inače će izazvati ozbiljan fenomen istezanja papira.

Konačna mala serija sa vama na okruglom kružnom pritisku Die Cutting Machine: okrugli pritisak Die Cutting Machine je neprekidan rad bubnja, tako da je njegova efikasnost rada u odnosu na drugu mašinu za rezanje najviše, naročito pogodna za masovnu proizvodnju, ali Upravo zbog njegove brzine rezanja, što ponekad ne može garantovati potrebnu preciznost rezanja. To je isto kao kružni pritisak Die Cutting Machine, upotreba linijskog kontakta za završetak rada, tako da je u Die Cutting Machine mali pritisak, a raspodela pritiska je ravnomernija, pa je opterećenje mašine relativno stabilno.

Međutim, njegova verzija namotaja je zakrivljena u zakrivljenu površinu, tako da je u ploči i pločama na većoj težini tehnička poteškoća relativno velika, cena ploča je relativno visoka, okruglog okretnog reznog uređaja za rezanje. -ciljna verzija troškova od 25 do 100% više. Mašina za sečenje okruglog kružnog pritiska se uglavnom koristi za rezanje pločastih proizvoda i zaštitne znakove na mreži, trenutno tržišno učešće je veoma nisko.

Gore navedeno je plosnati pritisak Mašina za rezanje, mašina za sečenje sa ravnim pritiskom i okrugla kružna kuglasta mašina za rezanje tri vrste mašina za rezanje kose kratki uvod u nadi da će vam pružiti pomoć.