Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje

Uvod u faktore mašine za sečenje

Jul 12, 2017

Kakva mašina za sečenje?

1, Mašina za sečenje kružnog pritiska

Valjak je ekvivalentan cilindru za utiskivanje, pritisak rezanja; Drugi je kalup za noževe. Valjkasti nožni valjak ima dvije glavne kategorije drveta i metala, od kojih su prethodno uglavnom izrezani vrlo debeli valoviti karton, koji ima hemijsku koroziju ili metod elektronskog graviranja za obradu kalupa metalne bubnjeve, uglavnom za samolepljive etikete i sečenje zaštitnih znakova. Takođe je metalni nožni valjak od metala, koji se uglavnom koristi u dugotrajnim proizvodima visokog kvaliteta, korištenju drobljenja ili škare.

2, mašina za rezanje kružnog pritiska

Mašina za sečenje kružnog pritiska u primeni tržišta retko, nema profesionalnog proizvođača, ovdje ih ne ponavljajte.

3, Mašina za sečenje sa ravnim pritiskom

Mašina za sečenje ravnih površina trenutno je najčešće korišćena najčešća vrsta, ali i modeli domaćih i stranih proizvođača.

1, ploča za rezanje pločice za rezanje, ako je oblik kompleksa ili uređen puno delova koji se nalaze u dijelu i tačka za rezanje je vrlo mali, vrlo malo, lako je uzrokovati sečenje kada je verzija. U ovom trenutku bi trebalo biti odgovarajuće za povećanje broja poena, ako je moguće, treba da bude dužina dužine radnog predmeta i pravac papira da bude konzistentan.

2, ako je verzija elastične trake (ili sunđera) za mlađom rezom previše mekana, ne može uspješno odskakati papir, također će prouzrokovati labavu verziju. U ovom trenutku treba koristiti visoku tvrdoću, dobru elastičnost visokokvalitetne elastične trake (ili sunđera).

3, red pritisaka je prerano za pokretanje male verzije važnih razloga. Nakon sečenja, kada je pokretna platforma u padu, iako je papir elastična traka (spužva) iz linije noža, ali zato što je elastična traka (sunđer) uglavnom viša od nožne linije od 2 do 3 mm, ovaj put ako Hvatački red Počnite pokret, to će biti zbog elastične trake (spužva) i dalje će pritisnuti papir na podu za sečenje i lako je srušiti papir uzrokovan labavom verzijom. U ovom trenutku trebalo bi da bude slobodan mehanizam sa prekidima i glavna spojnica glavnog točka osovine za podešavanje pokretne platforme od gornje mrtve tačke koja je iznad 7 do 8 mm (valovita sečenja kada sečenje treba da bude od 10 do 15 mm), red pritiska je počeo da se pomera .