Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje

Postojao je period zasićenja na tržištu za mašinu za sečenje armature

Jul 18, 2017

Ovde je period zasićenja na tržištu Mašine za sečenje Swing Arm

Kamena nožna ručica, odnosno različita dubina obrade kamenih obloga, može se preraditi u kamen ispod manje od 1 m3, može se okrenuti, u velikoj meri štedi kamene resurse, takođe pogodne za zaštitu životne sredine. Različite vrste kamenih materijala mogu se obraditi i obraditi uz visoku efikasnost i efikasnu upotrebu sitnih kamenih materijala kako bi proizvodni troškovi bili niži. U procesu obrade, sečenje sečenja ploča vrši se ručno sečenje, poluautomatska mašina za sečenje Swing Arm i rezanje mašina za numeričku kontrolu ruku. Ručno sečenje je fleksibilno i praktično, ali ručni kvalitet sečenja je loš, veličina greške je velika, materijal je velik, veliki radni opseg obrade, a radno stanje je loše, efikasnost proizvodnje je mala.

Poluautomatska mašina za sečenje roleta, kvalitet reznog radnog komada je bolji, jer koristi se za rezanje, nije pogodan za pojedinačnu kosu, sitne serije i velike sečenje. Ostale vrste poluautomatskih mašina za sečenje Swing Arm Cutting Machine smanjuju intenzitet radne snage radnika, ali je funkcija jednostavna, pogodna za neke delove sečenja sa pravilnijim oblikom. U poređenju sa ručnim i poluautomatskim reznim rezanjem, CNC sečenje može efikasno poboljšati efikasnost i sečenje kvaliteta rezanja ploča i smanjiti intenzitet rada operatera. Pored razvoja savremene mašinske industrije poboljšana je i efikasnost rada i kvalitet proizvoda rezanja ploča. Stoga je tržišni potencijal CNC Swing Arm mašine za sečenje i dalje veoma veliki, a tržišna perspektiva je optimistična.

Na tržištu industrije noževa za nokte se pojavila fazna zasićena država, neka nova preduzeća su se neprekidno poplavljala u industriju, pojavljivanje proizvodnje je u potpunoj zamahu na tržištu, neki problemi kao što su nedostatak inovacija u našoj zemlji. Drugo, zbog keramičke industrije u našoj zemlji još nije zrela i specifikacija, a potražnja na tržištu je velika, što daje malo prostora za preživljavanje malih preduzeća, ali jedna stvar koja treba podsetiti: zbog konkurencije u keramičkoj industriji veoma je žestoka, sirova Materijalna cena je visoka, što dovodi do nekih preduzeća da koriste inferiornu sirovinu, smanjuju troškove proizvodnje, što rezultira u tome da se kvalitet proizvoda ne garantuje. Iako nema manje intenzivnog cjenovnog rata, ali za ovakav fenomen i dalje postoji, ako je vaša kompanija USES ovakva vrsta metoda, tako da je konačni jedan lažni potez koji može izgubiti igru.

Tehnika sečenja pločice Swing Arm Cutting Machine

Keramička pločica je u procesu sečenja, kada je oštrica ožiljka ožiljka tanka, oštrica opeke koju keramička pločica pritiska pukotina je sve lepša. Naprotiv, što su dublje i deblje linije noža, to je više nagnuto dno cigle, što je više nagnuto, pa čak i gnječeno. Foshan Swing Arm Mašina za sečenje kako biste podelili veštinu korišćenja mašine za sečenje Swing Arm:

1. Nemojte koristiti sečivo da biste pritisnuli opeku u radu mašine za sečenje Swing Arm.

2. Kada se mašina za sečenje ruku isecuje, prevucite "ručku" do gornje kontrolne pozicije kako biste izbjegli sudar sečiva sa pločicama. Oštrica se neće koristiti zbog defekta.

3, mašina za sečenje, sečenje ručice za pomicanje na potisnu šipku na zadnjoj strani, omogućiti pritisak svetlosnog noža na keramičku pločicu, odgovarajuću kontrolu vretena pre napred i zaštitnu utičnicu, pritisnu stopu na keramičku pločicu, dodirnite zadnji deo guranja i Ručke za potezanje, keramičke pločice mogu biti kao ožiljci rupa.

4. Mašina za sečenje ručica za arhanizaciju ili druge konveksne konkavne i druge pločice, zamijenite nož! Keramička pločica na gruboj površini će skratiti vek trajanja sečiva.

Kakav je status rezač klatna u našoj zemlji?

Mašina za sečenje Swing Arm trenutno preovlađuje na tržištu tip 8-16, koja se koristi za obradu terase od cigle, podnožje noge, unutrašnji zid od 45 stepeni ugao i drugi jednokratni kraj, sjajan visok kvalitet. Svidja se širokom keramičkom tvornicom za obradu pločica.

Prednosti: Mašine i oprema za fabriku keramičkih pločica, sada su najsnažniji primjerka za sečenje ručica Swing Arm + kombinacija noža za rukavice, koja se prvi put koristi u obradi kaskadne cigle, linije sidra i druge obrade keramike, prednost, visoka preciznost obrade, brzina i Druge karakteristike.

22t 27t automatic hydraulic swing arm cutting machine.jpg

side.jpg