Tri faktora koji utiču na pritisak mašine za rezanje kose!

Mašina za sečenje se uglavnom koristi za odgovarajuće nemetalne materijale, naljepnice, urezivanje i bronziranje, pastu, metalne kalupe, čeličnu žicu itd., Kroz otisak za određeni pritisak, odštampani ili kartonski valjani u određeni oblik . Da li znate faktore koji utiču na pritisak rezača? Sljedeće objašnjava Xiao Bian za vas.

1, dužine noža, duže je ukupna dužina proizvoda, to je veći otpor kalupa, veći je potreban pritisak.

2, debljine i tvrdoće proizvoda, mašina za sečenje u rezu kartona i plastične deformacije od kartona izazvana većom potrebom za urezivanje

3, čelični nožni tanjir tvrdoće i površine trake, mašina za rezanje kose treba da se zasniva na debljini kartona da bi odabrala odgovarajuću tvrdoću dizajna trake, a traka mora biti previše široka, najbolje je da sečete Na male dijelove, sa obe strane, što smanjuje pritisak potreban za sečenje.

Mašina za sečenje se uglavnom koristi za odgovarajuće nemetalne materijale, pastu, automatsko otpadanje, mašinu za sečenje pomoću čeličnog noža, industriju metalnog kalupa, kroz otisak da vrši određeni pritisak, odštampani ili kartonski valjani u određeni oblik, zatim Da li znate siguran rad mašina za rezanje? Sljedeće objašnjava Xiao Bian za vas.

1, osoblje pre upotrebe mašine za čišćenje strogo prije obavljanja obuke, razumijevanje znanja o sigurnosti u radu.

2, proverite da li oprema može biti uobičajena oprema za rad, ne može skladištiti predmete na mašini, kako ne bi srušila mašinu ili uticala na rad, često na mašinu, kao što su maziva.

3, mašina u popravci, podešavanju, ulja, čišćenja održavanja, mora biti u zaustavljenom stanju, a sigurnosni poklopac uređaja otvoriti dugme za zaključavanje kako bi ga pritisnuli.

4, fold, instalirajte šablon, morate otvoriti postavke zaštite, a pažljivo proveriti da li je pričvršćivanje sigurno.

5, strogo je zabranjeno oštećenje opreme u sigurnosnim i zaštitnim uređajima, u upotrebi mašina za rezanje, da prati korišćenje sigurnosnih pravila, da prestane da koristi vreme za postavljanje u razumnom položaju, tako da je i mašina Ne mogu se oštetiti Lična bezbednosna pitanja.

Navedeno je Xiaobian da objasni neke od vaših radova o sigurnom radu mašine za rezanje, želite koristiti mašinu za rezanje kad pomoć.